De Coaches & Trainers van Ironmanagers Nederland

Annemarie Nat

Annemarie is in 2000 afgestudeerd aan Het CIOS in Goes. Als jeugd-atlete is zij Zeeuws crosskampioene geworden. Sinds 2001 is Annemarie werkzaam als militair sportinstructeur. Ze heeft deelgenomen aan militaire vijfkamp in zowel nationale, internationale, Europese, Wereld als Olympische Spelen voor militairen, met als kroon op de carrière een zilveren medaille op de hindernis-estafette in 2010. In 2013 is zij met triathlon gestart waarbij haar hart nog altijd bij het lopen ligt. In 2015 heeft zij haar eerste Halve triatlon gedaan in Almere en in diezelfde maand ook nog een Mudmaster gewonnen. Sinds 2020 verzorgd Annemarie wederom de looptrainingen, waarbij zij het belangrijk vindt dat iedereen plezier heeft, maar waarbij de deelnemers wel uitgedaagd worden om zich oa technisch te verbeteren. Naast haar activiteiten als trainer ondersteunt Annemarie de hoofdcoach bij het begeleiden van de leden in core en kracht.

Robin den Boer

Meervoudig Nederlands kampioen 5km en 10km (2008, 2009, 2010, 2011). Bovendien tijdens de Europese jeugdkampioenschappen in 2008 en 2009 respectievelijk 22ste en 7de geworden. Nederlands kampioen marathonzwemmen (22km) in 2010. Robin is daarnaast een volwaardig trainer. Zwemtrainer A en trainer niveau 3 van de KNZB staan op zijn CV. Daarnaast heeft hij meerdere jaren actief training gegeven bij Swimstars. Naast het verzorgen van de training voor de Ironmanagers Nederland geeft hij ook training bij de VOZN regiotraining, waar de Brabantse selectie zwemmers verschijnen.

Remy den Boer

In het verleden Nederlands kampioen geweest in het open water zwemmen bij de junioren (3.000m). Op 15 jarige leeftijd werd hij geselecteerd bij het voormalige triatlon team ‘ProTriatlon’ onder leiding van Eric van der Linden. Kort hierna heeft hij gedurende een jaar deel uitgemaakt van de nationale jeugdselectie. Vanaf eind 2017 verzorgt Remy de zwemtrainingen op zaterdagmorgen. Nadat hij in medio 2018 zijn master diploma Industrial Engineering and Management heeft afgerond, verzorgt hij ook de zwemtraining op maandagavond.